Sms lån med betalningsanmärkningar

För en person som har svårt att betala räkningar i tid och har haft svårt med tidigare inbetalningar så kan sms lån som tillåter betalningsanmärkningar vara ett utmärkt val. Ibland kan det vara svårt att få ta ett sms lån om du har betalningsanmärkningar, men det finns en möjlighet i alla fall om du i övrigt har en stadig och säker ekonomi.

_mobile_phoneMånga tror att det är svårare att få lån om man har betalningsanmärkning, vilket stämmer till viss del, men inte för den som väljer att låna via sms lån och betalningsanmärkningar. Betalningsanmärkning är i sms-lånens värld inget hinder och den gör inte själva låneprocessen svårare heller. Idag finns det faktiskt banker som inriktat sig på att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar. Detta mycket för att det idag är en stor marknad på personer med just betalningsanmärkningar. Bara för att en person har betalningsanmärkningar behöver det inte betyda att den även har dålig ekonomi. Det kan vara en gammal räkning som glömts att betala som lett till en betalningsanmärkning. Denna betalningsanmärkning ligger kvar i tre år efter att den utfärdats, och detta kan leda till stora problem för personen i fråga.  Det är just denna kategori av människor som vissa banker inriktat sig på.

De banker som ger sms lån trots betalningsanmärkning brukar göra en grundlig koll på ekonomin hos personen som ska låna. Ser banken då efter denna koll att du har så pass bra ekonomi för deras krav beviljar dem dig ett lån. De banker som inte erbjuder detta säger helt enkelt bara blankt nej om du har en betalanmärkning, trots din ekonomi.

Det som är viktigt att tänka på är att om du blir beviljad ett sms lån trots betalningsanmärkning är det av stor vikt att du tänkt igenom och vet att du kan betala tillbaka sms lånet i tid, inom 30 dagar. Ett sms lån ska hjälpa dig när inkomster och utgifter inte synkas, det ska inte stjälpa dig.

De sms lån här som erbjuder sms lån med betalningsanmärkningar är: