SMS lån utan inkomst

PengarAtt få ta ett lån om man inte har en fast inkomst är inte lätt, det kan ibland kännas som det svåraste som finns. Går man till en bank idag kräver de nästan alltid att man har in fast inkomst för att få låna. Har du ett deltidsarbete, en viss tids anställning eller vikariat är det inte lätt att komma upp i den årsinkomst som många banker kräver som säkerhet. Men idag är inte bankerna de enda ställena man kan låna pengar,SMS lån är något du kan teckna utan fast inkomst.

Men hur väljer man då rätt sms lån? Idag finns det otroligt många olika siter, förutom denna, som beskriver olika sms lån och olika sms lånegivare, men alla är långt ifrån bra. Här är en site jag hittat, med bra fakta och tips,  som hjälper dig att välja rätt sms lån.

Eftersom det blivit allt vanligare med viss tids anställningar, vikariat och personer som inte har ett fast arbete, har även lånemarknaden för denna grupp ändrats. Idag  finns det många SMS lånegivare som inte kräver att du har en fast inkomst för att få låna. Det många sms långivare kräver är en årsinkomst på mellan 10 000 kr och upp mot 50 000 kronor. Denna summa är inte att jämföra med de summor bankerna kräver som årsinkomst för en med fast inkomstkälla.

Idag finns det många SMS långivare som räknar annat som inkomst än bara lön. Ett exempel är studiemedel. Detta kan räknas som inkomst och är du studerande så kommer du med hjälp av studiemedel upp i en årsinkomst som motsvarar de krav många SMS långivare har. Detta är ett stort plus om du som student går arbetslös under sommaren och behöver pengar till någon oväntad utgift, då har du ändå möjlighet att teckna ett SMS lån.

Det som ändå är viktigt att tänka på är att man känner att man kommer att få in pengar för att betala tillbaka lånet i tid. Oftast brukar lånegivarna kräva en återbetalning inom 30 dagar, men hos vissa långivare har du möjlighet att förlänga återbetalningstiden något om du känner att 30 dagar är för kort.

På vår startsidakommer du direkt till de tio bästa SMS lånen idag.